İkbal Üretim Tesislerinde Gıda Güvenliği Denetimleri Başarıyla Gerçekleştirildi
Hizmet sektöründeki önemli yatırımlarıyla güçlü markaları bünyesinde bulunduran İkbal Grup'un temelleri, kurucusu Salim Usta'nın, 1922'de kardeşleriyle beraber memleketi Afyon'da "Zümrüt" adıyla küçük bir lokanta açması ile atılmıştır.
Grup firmalarından İkbal Lokantacılık, hazır yemek sektöründe faaliyet göstermekte ve insanların sağlıklı beslenme hakkına duyduğu saygıyı temel alarak üretim yapmaktadır.
Üst yönetim desteği ve tüm çalışanların katkısıyla hazırlanan yönetim sistemi, CTR Belgelendirme tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazanmıştır.
http://ikbalgida.com