Ege-Tav A.Ş. İyi Tarım Uygulamaları Sertifikasını Aldı
Ege-Tav A.Ş.'nin tavukçuluk sektöründeki hikâyesi 1977 yılında kurulan Üçler Tavukçuluk'a kadar uzanır. Üçler Tavukçuluk, 1982 yılında yerini Ege-Tav A.Ş.'ye bırakmıştır. Ege-Tav A.Ş. 10.000 damızlık ve haftalık 40.000 kapasitelik bir kuluçkahane ile üretime devam etmiştir. O yıldan günümüze, sektörün yaşamış olduğu bütün krizlere rağmen, geleceği gören ve sektörü iyi analiz eden Ege-Tav A.Ş. kaliteli ürünleriyle üretimini arttırmayı başarmıştır. Toplam 30 çalışan ile yola koyulan Ege-Tav A.Ş. bugün 950 çalışanıyla, etlik civciv üretiminde müşteriye ürünlerini istenilen zamanda teslim eden, üretilen etlik damızlık civciv ve yumurtaların kalitesini garanti altına alan ve uzman veteriner kadrosuyla üretimde bio-güvenlikten taviz vermeden hizmet etmeyi prensip haline getirmiştir. Ege-Tav kendi alanında sektörün ihtiyacı olan İyi Tarım Uygulamaları Sertifikasını alarak bu alanda pek çok üretici kuruluşun ihtiyacına cevap verebilecek hizmeti sağlamaya başlamıştır. Sertifikasyon hizmetinde kuruluşumuzu tercih ettikleri için teşekkür eder, başarı yolculuklarının hiç durmadan devam etmesini dileriz.
http://egetav.com.tr