• KURUMSAL
  • SİSTEM BELGELENDİRME
  • TARIMSAL ÜRÜN BELGELENDİRME
  • MESLEKİ YETERLİLİK MERKEZİ
  • ACADEMY
  • Eğitim Hizmetleri
  • Eğitim Programı
  • Kalite Eğitimleri
    • ISO 9001:2015 Kalite Yönetim
      Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 9001:2015 Kalite Yönetim
      Sistemi Temel, Dokümantasyon ve İç Denetçi Eğitimi
    • ISO 9001:2015 Kalite Yönetim
      Sistemi Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi
  • Çevre Eğitimleri
    • ISO 14001:2015 Çevre Yönetim
      Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 14001:2015 Çevre Yönetim
      Sistemi Temel, Dokümantasyon ve İç Denetçi Eğitimi
  • Gıda Güvenliği Eğitimleri
    • ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda 22:2013 Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel, Dokümantasyon ve İç Denetçi Eğitimi
  • Bilgi Güvenliği Eğitimleri
    • ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği
      Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği
      Yönetim Sistemi Temel, Dokümantasyon ve İç Denetçi Eğitimi
    • Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi
    • Sağlık Verilerinin Korunması Eğitimi
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri
    • ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel, Dokümantasyon ve İç Denetçi Eğitimi
    • ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Geçiş Eğitimi
  • Enerji Eğitimleri
    • ISO 50001:2018 Enerji Yönetim
      Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 50001:2018 Enerji Yönetim
      Sistemi Temel, Uygulama ve İç Denetçi Eğitimi
    • Enerji Planlama Eğitimi
    • Detaylı Enerji Etüt Eğitimi
    • Enerji Kökenli Olmayanlar İçin Enerji Eğitimi
    • Mavi Yaka Çalışanlar İçin Enerji Verimlilik Farkındalığı Eğitimi
  • İş Süreklilliği Eğitimleri
    • ISO 22301:2012 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi
    • ISO 22301:2012 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi Temel, Dokümantasyon ve İç Denetçi Eğitimi
  • İyi Tarım Uygulamaları
    Eğitimleri
    • İyi Tarım Uygulamaları Temel Eğitimi
    • İyi Tarım Uygulamaları'nda Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi
    • İyi Tarım Uygulamaları İç Kontrol
      Sistemi Temel Eğitimi
    • Bitkisel Üretimde İyi Tarım
      Uygulamaları Temel Eğitimi
    • Hayvansal Üretimde İyi Tarım Uygulamaları Temel Eğitimi
    • Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları Temel Eğitimi
    • İyi Tarım Uygulamaları Bitkisel Üretim Dokümantasyon Eğitimi
    • İyi Tarım Uygulamaları Hayvansal Üretim Dokümantasyon Eğitimi
    • İyi Tarım Uygulamaları Su Ürünleri Yetiştiriciliği Dokümantasyon Eğitimi
  • Laboratuvar Eğitimleri
    • TS EN ISO/IEC 17025:2017 Standardı Temel ve İç Denetçi Eğitimi
    • Deney Laboratuvarları İçin Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliğinin Hesaplanması
    • İç ve Dış Kalite Kontrol
    • Cihaz İzlenebilirliği (Ara Kontrol/Doğrulama) Eğitimi
    • Proses Kontrol Laboratuvarlarında Kalite Kontrol
    • Yeterlilik Test Organizasyonu
    • TS EN ISO/IEC 17025 Stn. Kapsamında Yerine Getirilecek Olan Faal. Uygulanan İstatistiki Hesaplamalar
    • Laboratuvar Güvenliği
  • Entegre Yönetim Sistemi Eğitimleri
    • ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve ISO 45001:2018 Temel, Dokümantasyon ve İç Denetçi Eğitimi
  • Yönetim Sistemi
    Denetçileri İçin Şartlar
  • Eğitmenler
  • Eğitmen Başvurusu
  • Fotoğraflar
  • İndirim Seçenekleri
  • Özel Eğitim Talep Formu
  • Eğitim Başvuru Formu
SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE İYİ TARIM UYGULAMALARI TEMEL EĞİTİMİ
Eğitimin Adı:
Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları Temel Eğitimi

Eğitim Kodu:
U006

Eğitimin Amacı:
İyi Tarım Uygulamaları (İTU) mevzuatı ve uygulanması hakkında bilgi edinilmesi.

Hedef Kitle:
Su ürünleri yetiştiriciliği yapan üreticiler, işleyiciler, tedarikçiler, idari ve teknik personel, su ürünleri yetiştiriciliği yapan müteşebbis şirketlerin yöneticileri, su ürünleri sektörünün belgelendirilmiş kontrollü üretim kısmının bir parçası olmayı hedefleyen öğrenciler, su ürünleri mühendisleri, ziraat fakültelerinin su ürünleri bölümünden mezun olanlar, veteriner hekimler, gıda mühendisleri, birlik ve kooperatif mensupları, ziraat odaları, İyi Tarım Uygulamaları konusunda danışmanlık yapmak isteyenler, tarım danışmanları ve sorumlu yöneticiler.

Eğitimin Süresi:
16 saat (2 gün)

Eğitimin İçeriği:
  • İyi Tarım Uygulamaları'na giriş
  • İyi Tarım Uygulamaları ülke mevzuatı (07 Aralık 2010 tarih ve 27778 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak 01.01.2011 tarihinde yürürlüğe giren İyi Tarım Uygulamaları Hakkında Yönetmelik)
  • Neden İyi Tarım Uygulamaları?
  • İnsanoğlunun yerleşik düzen sonrası tarım modelleri
  • Ülkemizdeki ve dünyadaki durum
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları'na konu standartlar
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinde kontrol noktaları ve uygunluk kriterleri
  • Kontrol listesi
  • Uygulama çalışmaları
"Kalite, kullanıma uygunluktur."   Joseph M. Juran
  • Sertifika Arama
    CTR tarafından verilen belgelerin geçerlilik durumunu sorgulamak için tıklayınız.
  • Dokümanlar
    Faaliyet alanlarımızda kullanılan dokümanların güncel versiyonlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • Referanslar
    CTR'yi tercih eden kurum ve kurulaşlardan bazılarına ulaşmak için tıklayınız.
  • İnsan Kaynakları
    Kuruluşumuz bünyesinde görev almak, tam zamanlı veya sözleşmeli olarak bizimle birlikte çalışmak istiyorsanız tıklayınız.


web tasarım: xpur.com

Anasayfa  |  Sistem Belgelendirme  |  Tarımsal Ürün Belgelendirme  |  Mesleki Yeterlilik Merkezi  |  Academy
CTR Hakkında  |  Referanslar  |  Dokümanlar  |  Sertifika Arama  |  İnsan Kaynakları  |  Site Haritası  |  İletişim
Copyright 2021 © CTR Uluslararası Belgelendirme & Denetim Ltd. Şti.